Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

Ομιλία με θέμα ¨Καλοήθης υπερπλασία προστάτη¨ - ¨Καρκίνος του προστάτη¨ από τον Χειρούργο Ουρολόγο - Ανδρολόγο Σαμίρ Γιάζμπεκ



Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 1-3-2015 στην αίθουσα ¨Μητροπολίτης Σωκράτης¨ του Δημαρχείου Αρναίας, ομιλία με θέμα ¨Καλοήθης υπερπλασία προστάτη¨ - ¨Καρκίνος του προστάτη¨ από τον Χειρούργο Ουρολόγο - Ανδρολόγο Σαμίρ Γιάζμπεκ.
Η εκδήλωση οργανώθηκε σε συνεργασία του επιστήμονα με την Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Αριστοτέλη ¨Η ΦΡΟΝΤΙΔΑ¨, την Κοινωνική Μέριμνα, την Βοήθεια στο Σπίτι και την Μαθητική Εστία.

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν υπεύθυνα από τον κ. Γιάζμπεκ, για τα προβλήματα που μπορεί να προκαλέσει στους άνδρες ο ¨Προστάτης¨, τις μεθόδους θεραπείας αλλά και την πρόληψη.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αρναίας Γιώργος Διαμαντούδης, η Πρόεδρος της ¨ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ¨ Κατερίνα Μήτρου, ο Δημοτικός Σύμβουλος και τέως Αντιδήμαρχος Γιάννης Λαμπρινός, ο τέως Δήμαρχος Αρναίας Αστέριος Καραστέργιος οι τέως Αντιδήμαρχοι Ιωάννης Κέκερης και Γιώργος Θαλασσινός και ο πάτερ Αθανάσιος εκπροσωπώντας τον Μητροπολίτη μας κ. Θεόκλητο.
Επιμέλεια ρεπορτάζ: Στέλιος Ρήγας













 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου