Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015

Η Κουμποτής Racing Team στο 48ο Ράλλυ Δ.Ε.Θ.

Άμεση και σωστή υποστήριξη, ταχύτητα και στρατηγική ήταν τα στοιχεία που έδωσαν στην Κουμποτής Racing Team την ευκαιρία όχι μόνο να τερματίσει σε έναν ιδιαίτερο αγώνα, αλλά και να διεκδικήσει θέσεις στο βάθρο.
Έτσι στο 48ο Ράλλυ Δ.Ε.Θ. που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο 12, 13 Σεπτεμβρίου, κατά το μεγαλύτερο μέρος στον καταπράσινο Χολομώντα, με τις έξι ειδικές διαδρομές των 88.5 αγωνιστικών χιλιομέτρων παρά τα προβλήματα και τις αντιξοότητες, η ομάδα κατάφερε να ανταπεξέλθει αποτελεσματικά και να τερματίσει το Peugeot 106 S16 στην δεύτερη θέση της Α6 και στην τρίτη θέση της  F2.
Κύπελλα τα οποία, το πλήρωμα Κουμποτής - Μαυροματίδης, αφιέρωσε και στην συνέχεια έδωσε χωρίς δεύτερη σκέψη στην ομάδα και συγκεκριμένα στους Χρήστο  Κωνσταντίνου, Άκη Γαλάνη και Φώτη Μαραγκάκη.
Η KRATEA ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλαν σε αυτό το αποτέλεσμα και επισημαίνει πως αγωνίζεται με την υποστήριξη των καταστημάτων «Γερμανός» και την MLS.
Το Δ.Σ. της Πολιτιστικής Εταιρείας Αρναίας εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στον Αρναιώτη οδηγό Δημήτρη και εύχεται καλή συνέχεια στους επόμενους αγώνες που θα λάβει μέρος




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου