Πέμπτη 26 Μαΐου 2016

Ενημέρωση από την ΠΝΟΗ σχετικά με τις Εξαρτήσεις

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 25-5-2016 στην αίθουσα ¨Μητροπολίτης Σωκράτης¨ του Δημαρχείου Αρναίας, ενημέρωση από το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής (ΠΝΟΗ), με θέμα ¨Μύθοι και πραγματικότητα σχετικά με τις εξαρτήσεις¨.

Η υπεύθυνη της ΠΝΟΗΣ κα Παπαλάμπρου ανέλυσε τους σκοπούς του Κέντρου και τον τρόπο απεξάρτησης από διάφορες ουσίες.

Την ομιλία που διοργανώθηκε σε συνεργασία της ΠΝΟΗΣ με τον Δήμο Αριστοτέλη και την Πρωτοβουλία Γονέων Ελληνορθόδοξης Οικογένειας της Ιεράς μας Μητροπόλεως, τίμησαν με τη παρουσία τους, ο Αντιδήμαρχος Αριστοτέλη Χαράλαμπος Λαζαρίδης, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αρναίας Γιώργος Διαμαντούδης, ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος  Γιώργος Χαϊδευτός,  εκπρόσωποι της Ιεράς Μητροπόλεως και λίγοι είναι η αλήθεια, κάτοικοι της περιοχής.
Επιμέλεια ανάρτησης Στέλιος Ρήγας










1 σχόλιο:

  1. Όλοι μας έχουμε μεγάλη ευθύνη για το μέλλον των παιδιών μας! Η προσπάθεια της ΠΝΟΗΣ και της ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΓΟΝΕΩΝ της Ι.Μ.Ιερισσού, Αγίου Όρους, Αρδαμερίου και Αρναίας αξιοθαύμαστη. Η στροφή των νέων στις κάθε είδους εξαρτήσεις δηλώνει σίγουρα εσωτερικό κενό. Η μη συμμετοχή ημών των 'μεγάλων' σ'αυτή την ενημέρωση τι άραγε να δηλώνει; Να με συγχωράτε που θα το πω, όμως με την χθεσινή μας άσχημη εικόνα στην αίθουσα 'Μητροπολίτης Σωκράτης', φάνηκε το πραγματικό μας ενδιαφέρον για την πορεία των παιδιών μας. Παρά ταύτα, η Εκκλησία κρατά και θα κρατά Θερμοπύλες! Και ας έχουν κατά νού τα παιδιά μας, πως ο Χριστός δε θα τους γυρίσει την πλάτη ποτέ. Οι εφημέριοι της Αρναίας είναι στο πλευρό τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή