Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016

"FORMULA.....3 ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ" από τον αθλητικό σύλλογο Άρνη

 FORMULA.....3 ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ" από τον αθλητικό σύλλογο Άρνη

Ο αθλητικός σύλλογος στίβου Άρνη, διοργάνωσε την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου, με μεγάλη συμμετοχή αθλητών, την "FORMULA......3 ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ" για Τρίτη συνεχόμενη χρονιά.
Μια δράση που απευθύνονταν σε παιδιά δημοτικού και γυμνασίου. Τα παιδιά έφτιαξαν τις τετράδες τους και έτρεξαν σε μια πίστα ειδικά διαμορφωμένη, στο Άλσος της Αγίας Παρασκευής στην Αρναία.














Δείτε φωτογραφίες ΕΔΩ

Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016

Ο Αγιασμός των τμημάτων του Απόλλωνα της Αρναίας

 Τελέστηκε το απόγευμα της Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου στο Δημοτικό Στάδιο, από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη μας κ. Θεόκλητο, ο Αγιασμός των τμημάτων του Απόλλωνα της Αρναίας, ενόψει της έναρξης της νέας αγωνιστικής χρονιάς 2016-2017.
Τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου με τον προπονητή και τους παίκτες και οι καλεσμένοι,  αγιάστηκαν από τον Δέσποτα, που τους ευχήθηκε καλή αγωνιστική χρονιά με Υγεία.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσίας τους, ο Αντιδήμαρχος Αριστοτέλη Αργύρης Τσακνής, η Πρόεδρος του Αριστοτελείου Πνευματικού Κέντρου Λένα Παναγιωτοπούλου, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αρναίας Γιώργος Διαμαντούδης και ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιώργος Κωτάκης.
Αργότερα στο Δημοτικό Στάδιο, διεξήχθει φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου μεταξύ του Απόλλωνα και της Θύελλας Στανού που έληξε ισόπαλος 0-0.
Αξίζει να σημειωθεί η άριστη κατάσταση του αγωνιστικού χώρου, αποτέλεσμα της μεγάλης προσπάθειας των μελών της Διοίκησης και της βοήθειας από τον Δήμο.
Επιμέλεια ανάρτησης  - φωτογραφίες: Στέλιος Ρήγας

Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016

Οι αγιασμοί στα σχολεία της Αρναίας ενόψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς



Πραγματοποιήθηκαν την Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου οι αγιασμοί στις σχολικές μονάδες της Αρναίας, ενόψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς. 
Οι αγιασμοί τελέστηκαν από τον Μητροπολίτη Ιερισσού Αγίου  Όρους και Αρδαμερίου κ. Θεόκλητο κατά σειρά, στο Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγεία (κοινός), στα Λύκεια Γενικό και Επαγγελματικό (κοινός) και στο Γυμνάσιο. Να σημειώσουμε ότι στα σχολεία της Αρναίας φοιτούν περίπου 800 μαθητές και μαθήτριες από την Β/Α Χαλκιδική.
Τον Δήμο Αριστοτέλη εκπροσώπησε ο Αντιδήμαρχος Χαράλαμπος Λαζαρίδης.
Το Δ.Σ. της Πολιτιστικής Εταιρείας Αρναίας, εύχεται στους μαθητές μας καλή και δημιουργική σχολική χρονιά.
Επιμέλεια ανάρτησης, φωτογραφίες Στέλιος Ρήγας

Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2016

Η Αρναία διαθέτει πλέον ιδιόκτητο κτήριο για την μεταστέγαση του Αστυνομικού της Τμήματος

 Η Αρναία διαθέτει πλέον ιδιόκτητο κτήριο για την μεταστέγαση του Αστυνομικού της Τμήματος
Υπογράφηκε την Τετάρτη 31 Αυγούστου το πρωτόκολλο παράδοσης - παραλαβής των κτιριακών εγκαταστάσεων του Κέντρου ΔΗΜΗΤΡΑ Αρναίας.
Σύμφωνα με την αριθμ. 2160/138799/10-12-2015 απόφαση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων παραχωρήθηκε δωρεάν συνολική επιφάνεια 270 τ.μ. στο Υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης - Αρχηγείο Ελληνικής Αστυνομίας, με σκοπό τη στέγαση του Αστυνομικού Τμήματος Αρναίας για 15 έτη με δυνατότητα παράτασης.

Το κτήριο βρίσκεται επί της Εθνικής οδού Θεσσαλονίκης-Ουρανούπολης, στη έξοδο της Αρναίας προς Παλαιοχώρι και απέναντι από τις εγκαταστάσεις της Ένωσης Δασικών και Γεωργικών Συνεταιρισμών και από το αμαξοστάσιο της Δημοτικής Ενότητας Αρναίας του Δήμου Αριστοτέλη.
Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες είναι ένα κτήριο που πληρεί τους όρους για την στέγαση Αστυνομικού Τμήματος, με τεράστιο ιδιόκτητο εξωτερικό χώρο περίπου 4 στρεμμάτων.
Πλέον η Αρναία διαθέτει για την στέγαση του Αστυνομικού Τμήματος και του Πυροσβεστικού Κλιμακίου ιδιόκτητους χώρους, δυνατότητα που δεν παρέχει σχεδόν κανένας άλλος οικισμός στη Χαλκιδική και δεν υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία και δικαιολογία για το κλείσιμο ή την υποβάθμιση αυτών των Υπηρεσιών, αφού δεν θα βαρύνεται ο Κρατικός προϋπολογισμός με ενοίκια, όπως συμβαίνει σχεδόν με όλα τα κτήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χαλκιδικής.

Δείτε φωτογραφίες του κτηρίου ΕΔΩ