Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

Το 19ο Δείπνο Αγάπης του Ιδρύματος Αγάπης της Ιεράς μας Μητροπόλεως

 Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 29-1-2017 το 19ο  ¨Δείπνο Αγάπης¨ του Ιδρύματος Αγάπης της Ιεράς Μητροπόλεως Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου. Ενός Ιδρύματος στο οποίο βρίσκουν καταφύγιο για τα τελευταία χρόνια της ζωής τους εκατοντάδες γέροντες.
Μέσα στη γεμάτη από κόσμο αίθουσα και μετά την κοπή της βασιλόπιτας από τον Πρωτοσύγκελο της Ιεράς μας Μητροπόλεως Αρχιμανδρίτη Χρυσόστομο Μαϊδώνη  και τον απολογισμό από το Διοικητικό Συμβούλιο, παρουσίασαν το πρόγραμμά τους τα μέλη του χορευτικού του Συλλόγου Γυναικών Στανού. Στη συνέχεια ακολούθησε χορός των παρευρισκομένων υπό τους ήχους του μουσικού συγκροτήματος της Γαλάτιστας και της φωνής της Φωτεινής Πανδριά.
Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης κ. Θεόκλητος δεν κατάφερε να παραστεί στην εκδήλωση λόγω της απουσίας του στην Κωνσταντινούπολη στο Πατριαρχείο.
Το παρόν έδωσαν ο Αντιδήμαρχος Αριστοτέλη Χαράλαμπος Λαζαρίδης, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Χαλκιδικής Κατερίνα Ζωγράφου και Στυλιανός Βαλιάνος, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αρναίας Γιώργος Διαμαντούδης, ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου του Δήμου Αριστοτέλη Γιάννης Δουλάκης, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χαλκιδικής Τσολάκης Εμμανουήλ, ο Προϊστάμενος του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Αρναίας Δημήτριος Αλεξανδρής, Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι και αρκετοί Ιερείς από ενορίες της Μητροπόλεώς μας.

Επιμέλεια ανάρτησης, φωτογραφίες, βίντεο – Στέλιος Ρήγας






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου