Σάββατο 3 Ιουνίου 2017

Εκδήλωση Συλλόγου Α.ΚΡ.Α στην Ι. Μ. Αγίου Κοσμά του Αιτωλού στην Αρναία

 Εκδήλωση Συλλόγου Α.ΚΡ.Α  στην Ι. Μ. Αγίου Κοσμά του Αιτωλού στην Αρναία
Πραγματοποιήθηκε το Μεγάλο Σάββατο της Πεντηκοστής  3 Ιουνίου το πρωί, στην Ι. Μ. Αγίου Κοσμά του Αιτωλού της Αρναίας, η εκδήλωση του Συλλόγου Πρόληψης-Συμπαράστασης και Αλληλεγγύης Θυμάτων και Οικογενειών Τροχαίων Δυστυχημάτων και Θανατηφόρων Ασθενειών «Αγωνίσου-Κρατήσου στη Ζωή Αγάπησέ την (Α.ΚΡ.Α)» σε συνεργασία με την Πρωτοβουλία Γονέων της Ιεράς Μητροπόλεως  Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου ¨ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ¨.
Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στην ευαισθητοποίηση και στην ΜΝΗΜΗ των παιδιών που έφυγαν βίαια από τη ζωή σε τροχαία δυστυχήματα και από θανατηφόρες ασθένειες.
Η μέρα ξεκίνησε με την Θεία Λειτουργία στην Ιερά Μονή, χοροστατούντος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη μας κ. Θεοκλήτου και την τέλεση μνημοσύνου, υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των παιδιών που έφυγαν νωρίς από κοντά μας.
Στη συνέχεια  και μετά το σχετικό κέρασμα, ακολούθησε στο αρχονταρίκι της Μονής, ομιλία με θέμα «Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΚΑΙ Ο ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΓΟΝΕΑ» από τον συντοπίτη μας  Ιωάννη Τρικκαλιώτη – Διδάκτορα Παιδαγωγικής.
Επιμέλεια ανάρτησης – φωτογραφίες Στέλιος Ρήγας



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου