Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017

Το στόλισμα του Χριστουγεννιάτικου Δένδρου στην Αρναία

 Το στόλισμα του Χριστουγεννιάτικου Δένδρου στην Αρναία
Μία όμορφη εκδήλωση διοργάνωσε η  Πολιτιστική και Επιμορφωτική  Εταιρία Αρναίας  το βράδυ στου Σαββάτου 9 Δεκεμβρίου στην κεντρική πλατεία με το στολισμό του Χριστουγεννιάτικου Δένδρου.
Από νωρίς τα μέλη της Πολιτιστικής ετοίμασαν τον χώρο, έστρωσαν τα τραπέζια με τα κεράσματα, φρόντισαν για την κατάλληλη μουσική επένδυση της εκδήλωσης και άναψαν φωτιές για να ζεσταθούν οι επισκέπτες από το κρύο που επικρατεί στην περιοχή μας αυτές τις ημέρες.
Η Αγιοβασιλίτσα με τον Χιονάνθρωπο  υποδέχθηκαν   τα μικρά παιδιά που περίμεναν  με ανυπομονησία με τα στολίδια στα χέρια για τον στολισμό του δένδρου.
Στη συνέχεια οι μικροί δημιούργησαν κατασκευές στο εργαστήριο δίπλα στον Πλάτανο και ζωγραφίστηκαν τα προσωπάκια τους με Χριστουγεννιάτικα σχέδια.
Ακολούθησε χορός και διασκέδαση των παιδιών.
Κατά τη  διάρκεια της γιορτής οι παρευρισκόμενοι δέχονταν από τους διοργανωτές ζεστό κρασί, χυμούς, σοκολάτες, πιττάκια, μελομακάρονα και κουραμπιέδες.
Το Δ.Σ. της Πολιτιστικής και Επιμορφωτικής  Εταιρίας Αρναίας  εύχεται ¨Καλά Χριστούγεννα¨ σε όλο τον κόσμο με Ειρήνη, Υγεία και Ευτυχία.
Επιμέλεια ανάρτησης-φωτογραφίες  Στέλιος Ρήγας




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου