Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018

Κοπή Βασιλόπιτας Συλλόγου Γυναικών Αρναίας

Κοπή Βασιλόπιτας Συλλόγου Γυναικών Αρναίας
Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη συμμετοχή το κόψιμο της Βασιλόπιτας του συλλόγου Γυναικών Αρναίας, το Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2018 στο κοσμικό κέντρο ¨ΕΛΒΕΤΙΑ¨.
Οι κυρίες του Διοικητικού Συμβουλίου από την προηγούμενη ημέρα διαμόρφωσαν κατάλληλα τον χώρο του κέντρου φροντίζοντας και την τελευταία λεπτομέρεια για την άρτια οργάνωση της εκδήλωσης.
Οι τέσσερις Βασιλόπιτες προσφορά καταστηματαρχών  της Αρναίας, αφού τις ευλόγησε ο πατέρας Γεώργιος Τρικκαλιώτης, μοιράστηκαν στις παρευρισκόμενες και οι τυχερές που τις έπεσαν τα τυχερά φλουριά ήταν οι Ντίνα Γεωργάκα, η Αιμιλία Αργυρού, η Χριστοφορίδου-Κοκκαλιάρη Γιώτα και η Σοφία Νίνου Ματζιόλη, στις οποίες ο Γυναικείος σύλλογος προσέφερε συμβολικά δώρα.
Μετά από τον σύντομο χαιρετισμό και την ενημέρωση για τις δράσεις του Γυναικείου συλλόγου από την πρόεδρο Ευγενία Γιαννούση, ακολούθησε γλέντι με παραδοσιακούς και λαϊκούς χορούς, με τη συνοδεία ¨ζωντανής μουσικής¨.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι του ΚΑΠΗ, της Πολιτιστικής και Επιμορφωτικής Εταιρείας Αρναίας, του ποδοσφαιρικού Απόλλωνα της Αρναίας, της Μικτής Χορωδίας Αρναίας, του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Αρναίας, του συλλόγου ΑΚΡΑ, του Αθλητικού συλλόγου Στίβου ¨ΑΡΝΗ¨, του συλλόγου Γυναικών Μ. Παναγίας, του Α.Σ. TAE-KWON-DO ''Αριστοτέλης'' Νεοχωρίου, καθώς και Γυναίκες από την γύρω περιοχή.

Επιμέλεια ανάρτησης Στέλιος Ρήγας



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου