Σάββατο 26 Μαΐου 2018

Η εκδήλωση από τους τελειόφοιτους του Γυμνασίου Αρναίας

Η εκδήλωση από τους τελειόφοιτους του Γυμνασίου Αρναίας.
Πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο Αρναίας την Παρασκευή 25 Μαΐου με την συμπαράσταση του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, η αποχαιρετιστήρια εκδήλωση από τους τελειόφοιτους του Γυμνασίου Αρναίας με την παρουσίαση της θεατρικής κωμωδίες ¨Ολόκληρος ο Σαίξπηρ σε μια ώρα¨,  που επιμελήθηκε η φιλόλογος Ακυλίνα Βουρνίτη.
Την παράσταση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αρχιμανδρίτης π. Παίσιος εκπροσωπώντας τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτης μας κ. Θεόκλητο, με τον πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Γιώργο Διαμαντούδη. Την παρακολούθησαν σε ένα κατάμεστο θέατρο Σχολικοί Σύμβουλοι, γονείς, καθηγητές, μαθητές του Δημοτικού Σκολείου Αρναίας, καθώς και φίλοι των τελειόφοιτων μαθητών. Ακολούθησε κέρασμα των παρευρισκομένων, προσφορά των γονέων, με χυμούς, πιττάκια και γλυκά.
Στο χώρο του φουαγιέ παρουσιάστηκαν έργα μαθητών των εικαστικών, μαθήματος που περιλαμβάνεται από πέρυσι στο σχολικό πρόγραμμα του Γυμνασίου.
Στο τέλος της η παράσταση ήταν αρκετά συγκινητική, καθώς μέρος της, ήταν αφιερωμένη στον καθηγητή μουσικής Βασίλη Κοκκαλιάρη, που μετά από 35 χρόνια παρουσίας του στο Γυμνάσιο, αποχωρεί με το τέλος της σχολικής χρονιάς, βγαίνοντας στη σύνταξη.
Επιμέλεια ανάρτησης Στέλιος Ρήγας





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου