Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015

Εορτασμός 20 χρόνων Ιδρύματος Αγάπης (1995-2015) – 75 χρόνια ¨ΠΑΝΑΓΟΥΔΑ¨

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου η εκδήλωση, για την συμπλήρωση 20 χρόνων λειτουργίας του Ιδρύματος Αγάπης – Στέγης Γερόντων της Ιεράς μας  Μητροπόλεως και τα 75 χρόνια της Παναγούδας.
Το πρωί τελέστηκαν  Όρθρος – Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτου κ. Θεοκλήτου, στον Ιερό Ναό «Παναγίας Ακαθίστου» και Μνημόσυνο των τροφίμων του Ιδρύματος, Ευεργετών και Συνεργατών.
Στη συνέχεια στην αίθουσα του Ιερού Ναού, έλαβε χώρα ομιλία από τον Διευθυντή του Ιδρύματος π. Χρυσόστομο Μαϊδώνη με θέμα: «Η Παναγούδα και το Ίδρυμα Αγάπης», με προβολή εικόνων από την ιστορία της  «Παναγούδας»  και από τη ζωή του Ιδρύματος.  Ακολούθησε η Χορωδία των φιλοξενούμενων ηλικιωμένων, που με την οδηγία του Ιεροψάλτη Κωνσταντίνου Πνευματικού ερμήνευσαν τραγούδια του τόπου μας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Βουλευτής Χαλκιδικής Γιώργος  Βαγιωνάς, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αρναίας Γιώργος Διαμαντούδης, οι Τοπικοί Σύμβουλοι Γιάννης Πανιώρας και Ευγενία Γιαννούση, ο Διευθυντής του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Αρναίας, Διευθυντές Σχολείων και αρκετοί φίλοι και συνεργάτες της Στέγης Γερόντων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου