Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016

Τα εγκαίνια της έκθεσης Ζωγραφικής με θέμα: ΑΡΝΑΙΑ ¨Κομμάτι της Ελλάδος¨ από τον Σύλλογο Τεχνών Γαλάτιστας

Πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την συμπλήρωση 104 χρόνων από την απελευθέρωση της Αρναίας από τον Τουρκικό ζυγό, παρουσία του Σεβασμιοτάτου μας Μητροπολίτου κ. Θεοκλήτου, τα εγκαίνια της έκθεσης Ζωγραφικής με θέμα: ΑΡΝΑΙΑ ¨Κομμάτι της Ελλάδος¨ από τον Σύλλογο Τεχνών Γαλάτιστας, με τη συμμετοχή 11 καλλιτεχνών.
Τα εγκαίνια τίμησαν με την παρουσία τους, οι Δήμαρχοι Αριστοτέλη και Πολυγύρου, Γεώργιος Ζουμπάς και Αστέριος Ζωγράφος, οι Αντιδήμαρχοι Αριστοτέλη Αργύρης Τσακνής, Χαράλαμπος Λαζαρίδης και Ιωάννης Μητροφάνης, ο Βουλευτής Χαλκιδικής Γιώργος Βαγιωνάς, οι  Περιφερειακοί Σύμβουλοι Χαλκιδικής Στυλιανός Βαλιάνος και Κατερίνα Ζωγράφου,  ο Αστυνομικός Διευθυντής Χαλκιδικής Ταξίαρχος Τζουμαϊλής Θεολόγος, ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Αρναίας Γεώργιος Χαϊδευτός, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αρναίας Γιώργος Διαμαντούδης, ο τέως Δήμαρχος Αριστοτέλη Ιωάννης Μίχος,  Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι.
Οι πίνακες ήταν εκτεθειμένοι στην αίθουσα ¨Μητροπολίτης Σωκράτης¨ του Δημαρχείου Αρναίας για τρεις ημέρες, και είχαν την ευκαιρία οι κάτοικοι να την επισκεφθούν και να θαυμάσουν τα εντυπωσιακά έργα των δημιουργών.


Επιμέλεια ανάρτησης: Στέλιος Ρήγας


Δείτε φωτογραφίες από τηνέκθεση ΕΔΩ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου